امید در زندگانی همان قدر اهمیت دراد که بال برای پرندگان . ویکتورهوگو

اطلاعیه مالی در خصوص نیمسال اول 1401-1400

اطلاعیه مهم مالی درخصوص پرداخت شهریه نیمسال اول 1401-1400

جهت باز شدن انتخاب واحد نیمسال اول 1401-1400 می بایست دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ8،000،000 ریال و دانشجویان مقاطع ارشد مبلغ 10،000،000 ریال بابت علی الحساب شهریه را از طریق درگاه اینترنتی ( الزاما با "مرور گر فایر فاکس") وبا ورود به پنل دانشجویی خود با همراه داشتن شماره کارت عابربانک و همچنین رمز دوم کارت پرداخت نمایندتاسیستم انتخاب واحدبصورت اتومات برای آنها باز گردد.

دانشجویان محترم می بایست مابقی شهریه را بعد از انتخاب واحد بصورت نقد( اینترنتی) ویا اقساطی به ماههای مهر ،آبان ، آذر و حداکثر تا 30 آذر ماه پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نمایند.

نکه : دانشجویان می توانند جهت پرداخت اقساطی ، مبلغ شهریه باقیمانده را به سه قسمت تقسیم نموده و در درگاه پرداخت مبالغ را ویرایش و در ماههای ذکر شده نسبت به پرداخت مبلغ انتخابی اقدام نمایند.
نکته مهم : لازم به ذکر می باشد عواقب عدم مراجعه در بازه زمانی های اعلام شده و عدم تسویه حساب تا30 آذر ماه به عهده دانشجو می باشد.

نکته: دانشجویان بعد از هر پرداخت می بایست وارد پنل کاربری خود شده و پرینت کارنامه مالی خود رادریافت نمایند. کارنامه مالی بایدشامل شهریه دروس انتخاب واحد شده ، کلیه پرداختی ها و مانده بدهی دانشجو باشد .

درصورت هرگونه مغایرت می توانند موضوع را با امور مالی در میان گذاشته تا مشکل احتمالی مورد  بررسی و پیگیری قرار گیرد.

(باآرزوی سلامتی و موفقیت – واحد مالی)

• تاریخ انتشار : 1400/06/14