تنها سرمایه ما وقت است، اگر رفت دیگر بر نمیگردد. ساموئل اسمایلز

راهنمای دریافت وام شهریه صندوق رفاه دانشجویی نیمسال دوم 1400-1399

به اطلاع دانشجویان گرامی شاغل به تحصیل می رساند. ثبت نام وام دانشجویی جهت نیمسال دوم99-1400 از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می گیرد.  دانشجویان متقاضی وام دانشجویی می توانند نسبت به ثبت درخواست وام در قسمت پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به شرح زیر و حداکثر تا پایان فروردین ماه 1400 اقدام و مدارک درخواست شده را تحویل موسسه نمایند ....

راهنمای دریافت وام شهریه صندوق رفاه دانشجویی / نیمسال دوم 1400-1399

به اطلاع دانشجویان گرامی شاغل به تحصیل می رساند. ثبت نام وام دانشجویی جهت نیمسال دوم99-1400 از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری انجام می گیرد.  دانشجویان متقاضی وام دانشجویی می توانند نسبت به ثبت درخواست وام در قسمت پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به شرح زیر و حداکثر تا پایان فروردین ماه 1400 اقدام و مدارک درخواست شده را تحویل موسسه نمایند.

🔶ورود به سایت پرتال دانشجویی به آدرس www.bp.swf.ir  ،  اگر برای اولین بار متقاضی وام هستید گزینه "تشکیل پرونده" را  تکمیل و سپس وارد مرحله بعدی شوید.

🔶 اگر قبلا وام گیرنده بودید، گزینه " ورود به پورتال فاز 2 را انتخاب نمایید. و با کد کاربری و کلمه عبور که هردو کدملی می باشد وارد شده و نوع وام خود را "شهریه غیرانتفاعی "انتخاب و نموده تایید نهایی را ثبت نمایند.

🔶توجه داشته باشید: پرداخت هرگونه وام دانشجویی منوط به ثبت نام اولیه دانشجو در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری می باشد. برای تسریع در انجام امور ، پس از ثبت نام وام دانشجویی خود، مدارک و اسناد مورد نیاز را در اسرع وقت،  برای تایید نهایی وام مربوطه به امورمالی دانشگاه تحویل نمایید.

🔶لازم به ذکر می باشد مبلغ وام برای دانشجویان مقطع کارشناسی 10،000،000 ریال و برای مقطع کارشناسی ارشد  مبلغ 20،000،0000 ریال می باشد.

*مدارک مورد نیازجهت ارائه :

الف- معرفی یک نفر ضامن

ب- ارائه تعهد نامه محضری طبق فرم موجود در سایت به همراه مدارک مربوط به ضامن.شامل: 1-فیش حقوقی2- حکم کارگزینی کارمند رسمی یا پیمانی و3-گواهی کسر از حقوق

ج- تکمیل دو برگ درخواست وام شهریه موجود در سایت

د- کپی کارت ملی و شناسنامه ضامن و دانشجو

" با آرزوی سلامتی واحد مالی "

• تاریخ انتشار : 1399/12/11