انسان سعادتمند کسی است که از هر خطای تجربه ای کسب کند. سقراط

اطلاعیه شماره یک سامانه مجازی

الزامات ورود به سامانه مجازی و کلاس های غیرحضوری

قابل توجه اساتید و دانشجویان محترم

اساتید و دانشجویان محترم لطفا قبل از ورود به سامانه مجازی موارد زیر را در نظر بگیرید:

الف - نیازهای سخت افزاری :

۱-   یک دستگاه کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز باحافظه اصلی حداقل 1 گیگابایت
۲-  یک عدد هدست با کیفیت مناسب (استفاده از میکروفن و اسپیکر به دلیل امکان ایجاد اعوجاج و برگشت صدا در کلاس ترجیحا مورد تایید نمی باشد.)
۳-   اینترنت پرسرعت ADSLبا پهنای باند حداقل  128 kbps

ب - نیازهای نرم افزاری :

با توجه به برگزاری کلاس ها از طریق سرور Adobe Connect نیازهای نرم افزاری به شرح ذیل می باشد:

۱- مرورگر Firefox

۲- نصب آخرین نسخه Adobe Flash Player برای مرورگر فایرفاکس که می توانید از اینجا دریافت کنید.

۳-  نصب نرم افزار کلاینت Adobe Connect که می توانید جهت ویندوزاز اینجا و اندروید از اینجا دریافت کنید.

۴-  نصب نرم افزار کیبورد فارسی (حل مشکل تایپ حرف ی)

توضیحات: در محیط نرم افزار Adobe Connect ممکن است، نمایش کلمات و اسم های حاوی حرف “ی” دچار اختلال و به هم ریختگی در برخی از رایانه های دانشجویان گرامی شود. لذا به منظور برطرف کردن مشکل مذکور مراحل زبر را دنبال نمایید:

۱- نرم افزار کیبورد فارسی را از اینجا دانلود نموده و آن را از حالت فشرده خارج کنید.
۲- وارد پوشه نرم افزار شده و فایل  “setup.exe” را اجرا و نصب کنید.
۳- پس ار نصب در قسمت زبان در نوار ابزار ویندوز در حالت فارسی علاوه بر کیبورد فارسی با عنوان  “FA” کیبورد “Tahteweb” اضافه می گردد.

در هنگام نیاز به تایپ در سامانه آموزش مجازی کیبورد “Tahteweb” را انتخاب کنید.

• نویسنده : آموزش
  • تاریخ انتشار : 1399/06/25