اگرسخنی برای گفتن نداری برای حفظ آبرو سکوت کن.

اطلاعیه مهم مالی درخصوص پرداخت شهریه نیمسال دوم 99-98

جهت باز شدن انتخاب واحد نیمسال دوم 99-98 می بایست دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ6،000،000 ریال و دانشجویان مقاطع ارشد مبلغ 10،000،000 ریال علی الحساب شهریه را ازطریق ...

جهت باز شدن انتخاب واحد نیمسال دوم 99-98 می بایست دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ6،000،000 ریال و دانشجویان مقاطع ارشد مبلغ 10،000،000 ریال بابت علی الحساب شهریه را از طریق درگاه اینترنتی با ورود به پنل دانشجویی خود با همراه داشتن شماره کارت عابربانک و همچنین رمز پویای کارت پرداخت نمایندتاسیستم انتخاب واحدبصورت اتومات برای آنها باز گردد.

دانشجویان محترم می بایست مابقی شهریه را بعد از انتخاب واحد بصورت نقد( اینترنتی) ویا اقساطی طی چک به ماههای بهمن،اسفند،فروردین،اردیبهشت و حداکثر تا 30 اردیبهشت ماه پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نمایند.
نکته مهم : لازم به ذکر می باشد عواقب عدم مراجعه در بازه زمانی های اعلام شده و عدم تسویه حساب تا30 اردیبهشت ماه به عهده دانشجو می باشد.

نکته اول : دانشجویان گرامی توجه داشته باشند بعد از عملیات پرداخت از طریق درگاه، شناسه پرداخت به شما داده می شود که می بایست آن را نزد خود نگاه داشته تا در صورت بروز مشکل احتمالی دانشجو بتوانداز طریق آن پیگیری لازم را انجام نماید.

نکته سوم: دانشجویان بعد از هر پرداخت می بایست وارد پنل کاربری خود شده و پرینت کارنامه مالی خود رادریافت نمایند. کارنامه مالی بایدشامل شهریه دروس انتخاب واحد شده ، کلیه پرداختی ها و مانده بدهی دانشجو باشد . درصورت هرگونه مغایرت می توانند موضوع را با امور مالی در میان گذاشته تا بررسی و پیگیری گردد.

• تاریخ انتشار : 1398/11/07