این نیروی تخیل است که برق این شهر را بوجود آورد.تیلور

اطلاعیه مهم مالی درخصوص پرداخت شهریه نیمسال اول 99-98

جهت باز شدن انتخاب واحد نیمسال اول 99-98 می بایست دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ6،000،000 ریال و دانشجویان مقاطع ارشد مبلغ 10،000،000 ریال بابت علی الحساب شهریه را ازطریق ...

جهت باز شدن انتخاب واحد نیمسال اول 99-98 می بایست دانشجویان مقاطع کاردانی و کارشناسی مبلغ6،000،000 ریال و دانشجویان مقاطع ارشد مبلغ 10،000،000 ریال بابت علی الحساب شهریه را از طریق درگاه اینترنتی با ورود به پنل دانشجویی خود با همراه داشتن شماره کارت عابربانک و همچنین رمز دوم کارت پرداخت نمایندتاسیستم انتخاب واحدبصورت اتومات برای آنها باز گردد.

دانشجویان محترم می بایست مابقی شهریه را بعد از انتخاب واحد بصورت نقد( اینترنتی) ویا اقساطی طی چک به ماههای مهر،آبان و آذرو حداکثر تا 30 آذرماه  پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نمایند.
نکته مهم : لازم به ذکر می باشد دانشجویان در صورت عدم تسویه حساب تا30 آذرماه مشمول جریمه خواهند گردید.

نکته اول : دانشجویان گرامی توجه داشته باشند بعد از عملیات پرداخت از طریق درگاه، شناسه پرداخت به شما داده می شود که می بایست آن را نزد خود نگاه داشته تا در صورت بروز مشکل احتمالی دانشجو بتوانداز طریق آن پیگیری لازم را انجام نماید.

نکته دوم: دانشجویان بعد از هر پرداخت می بایست وارد پنل کاربری خود شده و پرینت کارنامه مالی خود رادریافت نمایند. کارنامه مالی بایدشامل شهریه دروس انتخاب واحد شده ، کلیه پرداختی ها و مانده بدهی دانشجو باشد . درصورت هرگونه مغایرت می توانند موضوع را با امور مالی در میان گذاشته تا برسی و پیگیری گردد.

• تاریخ انتشار : 1398/06/03