در هر کاری شرط اساسی داشتن ارادهای قوی است با اراده ای قوی شرایط دیگر چندان اهمیت ندارد. گوته

زمان ارزشیابی اساتید و دریافت کارت ورود به جلسه در نیمسال دوم 98-97

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند ارزشیابی اساتید و دریافت کارت ورود به جلسه  نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 از طریق پنل دانشجویی از 21 اردیبهشت ماه 1398 لغایت  31اردیبهشت ماه 1398انجام می‌گردد.

توجه به نکات زیر ضروری است:

1- ارزیابی کلیه دروس ثبت نامی برای تمامی دانشجویان الزامی است و در صورت عدم انجام، دریافت کارت ورود به آزمون و شرکت در امتحانات پایان ترم امکان­پذیر نخواهد بود.

2- با توجه به نقش بسیار مهم شما در ارزیابی کیفی فعالیت­ های آموزشی موسسه، خواهشمند است با ارزشیابی درست و ارائه راهکارها و پیشنهادهای مناسب، ما را در جهت بهبود برنامه­ ریزی و بالا بردن کیفیت علمی موسسه بر مبنای ارتقاء عملکرد اساتید یاری رسانید.

3- ارزشیابی اساتید کاملا محرمانه بوده و بدون ثبت اطلاعات فردی می باشد. لذا در صحت پاسخ به سوالات دقت لازم صورت پذیرد.

4-در صورت عدم ارزشیابی و دریافت کارت ورود به جلسه در تاریخ تعیین شده عواقب آن به عهده دانشجو خواهدبود.

5- ارزشیابی فقط توسط شخص دانشجو انجام گردد.

• نویسنده : واحد امتحانات
  • تاریخ انتشار : 1398/02/17