آنچه هستید بهتر شما را معرفی می کند، تا آنچه می گویید. امرسون

--- اطلاعیه مهم مالی درخصوص پرداخت مابقی شهریه نیمسال دوم 97-98 ---

--- اطلاعیه مالی درخصوص پرداخت مابقی شهریه نیمسال دوم 97-98 ---

دانشجویان گرامی می بایست شهریه باقیمانده نیمسال را حد اکثرتا تاریخ 31 اردیبهشت ماه بصورت اینترنتی پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نموده  و ....

--- اطلاعیه مالی درخصوص پرداخت مابقی شهریه نیمسال دوم 97-98 ---

دانشجویان گرامی می بایست شهریه باقیمانده نیمسال را حد اکثرتا تاریخ 31 اردیبهشت ماه بصورت اینترنتی پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نموده و برگ کارت ورود به جلسه امتحانی خود را پس از ارزشیابی اساتید با مراجعه به امور مالی و سپس آموزش تایید نمایند. لازم به ذکر است در صورت عدم مراجعه دانشجو در بازه زمانی اعلام شده عواقب آن به عهده خود فرد می باشد.

نکته سوم: دانشجویان بعد از هر پرداخت می بایست پرینت کارنامه مالی خود رادریافت و نزد خود نگه داری نمایند. کارنامه مالی بایدشامل شهریه دروس انتخاب واحد شده ، کلیه پرداختی ها و مانده بدهی دانشجو باشد . درصورت هرگونه مغایرت می توانند موضوع را با امور مالی در میان گذاشته تا برسی و پیگیری گردد.

با تشکر – واحد مالی

• تاریخ انتشار : 1398/02/17