زنها در زندگی عاشق چیزهای ساده میشوند چه چیزی ساده تر از مردها . فاینیچر

3 دی ماه آخرین مهلت پرداخت شهریه نیمسال اول 97-98

دانشجویان گرامی می بایست مابقی شهریه باقیمانده را حد اکثرتا3 دی ماه بصورت اینترنتی پرداخت و ....

--- اطلاعیه مالی درخصوص پرداخت مابقی شهریه نیمسال اول  97-98 ---

دانشجویان گرامی می بایست شهریه باقیمانده نیمسال را حد اکثرتا 3 دی ماه بصورت اینترنتی پرداخت وتسویه حساب خود را انجام نموده و برگ کارت ورود به جلسه امتحانی خود را پس از ارزشیابی اساتید با مراجعه به امور مالی و سپس آموزش تایید نمایند.

نکته سوم: دانشجویان بعد از هر پرداخت می بایست پرینت کارنامه مالی خود رادریافت و نزد خود نگه داری نمایند. کارنامه مالی بایدشامل شهریه دروس انتخاب واحد شده ، کلیه پرداختی ها و مانده بدهی دانشجو باشد . درصورت هرگونه مغایرت می توانند موضوع را با امور مالی در میان گذاشته تا برسی و پیگیری گردد.

با تشکر واحد مالی

• تاریخ انتشار : 1397/09/05